Rīgas Domes finansēto pansionātu vietu administrēšanas sistēma - Lulle, Matīss (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot sistēmu, kura ir balstīta uz tīmekļa tehnoloģijām, lai atvieglotu un paātrinātu saziņu starp Rīgas pašvaldības institūcijām - Labklājības departamentu, Sociālās palīdzības dienestu un SAC. Darba rezultātā tiks izveidota sistēma, ar kuras palīdzību varēs precīzi uzskaitīt klientus un atspoguļot sociālo aprūpes iestāžu stāvokli.

The objective of Qualifications work is to create a system that is based on Web technologies to facilitate and speed up communication between institutions or Riga Municipality – the Department of Welfare, Social Services and social care institutions. Work will result in a system through which customers will be able to accurately record and reflect the state of social care institutions.
Riga City Council funded nursing home places administration system
Keywords: Datorzinātne