Ekonomikas un vadības zinību attīstības problēmas. 2 - Latvijas Universitāte. Ekonomikas un vadības fakultāte; Dubra, Elena (Latvijas Universitāte, 2001)
Raksti veltīti aktuālām problēmām, tādām kā: Latvijas sociāli ekonomiskās attīstības pamatvirzieni, valsts ekonomiskās un sociālās politikas pilnveidošana, fiskālās un naudas politikas veidošana, ekonomisko mode|u analīze, Latvijas uzņēmējdarbības vides pilnveidošana, valsts iedzīvotāju dzīves kvalitātes un darba resursu novērtēšana, ārējo ekonomisko sakaru pilnveidošana, ekonomiskās informātikas attīstība, menedžmenta un mārketinga nozīme tautsaimniecībā, tūrisma attīstības analīze, projektu vadīšana uzņēmējdarbībā un publiskajā pārvaldē, reģionālās un pašvaldību ekonomiskās attīstības problēmas, izglītības pilnveidošanas procesi, demogrāfiskās situācijas analīze u.c.
Development problems of economics and management. 2
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Vadībzinība; Menedžments; Ekonomiskā politika; Finanšu politika; Uzņēmējdarbības menedžments; Ekonomiskā informātika; Projektu menedžments; Personālvadība; Management; Economic development