Vasenieku purva ģeoloģiskā attīstība - Jansone, Agnese (Latvijas Universitāte, 2007)
Jansone A. Vasenieku purva ģeoloģiskā attīstība. Bakalaura darbs. Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte, Ģeoloģijas nodaļa, 2007. – 50.lpp Darbs ietver četras nodaļas, kurās raksturots Vasenieku purvs, tā veidošanās un attīstība. Darba pirmajā nodaļā apskatīti purvu veidošanās un to ietekmējošie faktori. Otrajā nodaļā dots Vasenieku purva vispārīgs raksturojums, trešajā – aprakstītas lauka darbos un laboratorijas pētījumos izmantotās metodes. Ceturtajā nodaļā atspoguļoti un analizēti pētījumos iegūtie rezultāti. Darbā iekļautas 50 lapas, 14 attēli, 3 tabulas, 1 pielikumi un 36 literatūras avoti.

Jansone A. 2006. Geological development of Vasenieki Mire. Bachelor’s thesis. University of Latvia, Faculty of Geography and Earth Sciences, Department of geology. Rīga. – 50 pages. Paper contains four chapters. Mire development and influencing factors have been described in the first chapter. The second chapter contain Vasenieki Mire characteristics. Descriptions of the field and laboratory investigation methods are given in the third chapter. The obtained results and their interpretation are given in the fourth chapter. Paper includes 50 pages, 14 figures, 3 tables, 1 appendix and 36 literature sources.
Geological diversity of Vasenieki mire
Keywords: Ģeoloģija