Darbaplūsmu dziņu katalogs - Kazimirenoks, Rūdolfs (Latvijas Universitāte, 2012)
Prakses laikā man bija iespēja iepazīties ar portālu veidošanas tehnoloģijas sistēmu “Liferay”. Šī procesa laikā viens no maniem uzdevumiem bija izpētīt šīs sistēmas darbaplūsmas iespējas. Pētot to, es saskāros ar dažādām darbaplūsmu dziņu alternatīvām. Katram dzinim piemita savas īpatnības un iespējas. Tādēļ vēlējos apkopot savu savākto informāciju un detalizētāk aprakstīt šo darbapūsmu dziņu iespējas, un dalīties tajā ar citiem. Vietnes “Workflow engine catalogue” izstrādes procesā izmantoju programmēšanas valodu Java, pielietojot izstrādes vidi SpringSource Tool Suite 2.9.1, VMware v2.6 serveri un MySQL datubāzi datu uzglabāšanai.

In my time of practice I had the chance to explore the portal-creating system “Liferay”. In this time of process one of my main task was to research the systems workflow possibilities. While researching it, I had to deal with a variety of alternative workflows. Each engine has its own characteristics and opportunities. Therefore I wanted to share with others the collected information using a more detailed description of these workflows. In the process of making site “Workflow engine catalogue” I used programming language Java, development environment SpringSource Tool Suite 2.9.1, VMware server and MySQL database for data storage.
Workflow engine catalogue
Keywords: Datorzinātne