Mārketinga komunikāciju novērtēšana „LuLū Pica” un „Čili Pica” picērijās. - Potapova, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2012)
Jekaterina Potapova. Bakalaura darbs „Mārketinga komunikāciju novērtēšana „LuLū Pica” un „Čili Pica” picērijās”. Mārketinga komunikāciju loma ir svarīgāka nekā jebkad agrāk, jo, mūsdienu konkurences apstākļos, ar to palīdzību uzņēmumiem ir iespēja nodrošināt sekmīgu produktu virzīšanu un gūt panākumus. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz mārketinga komunikāciju teorētiskām atziņām, veikt „LuLū Pica” un „Čili Pica” picēriju izmantoto mārketinga komunikāciju veidu analīzi un salīdzinājumu, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus to novēršanai. Bakalaura darba rezultāti balstās uz picēriju klientu aptaujas datiem. Darbs sastāv no 90 lappusēm, 31 attēla, 2 tabulām un 8 pielikumiem. Atslēgvārdi: reklāma, realizācijas veicināšana, sabiedriskās attiecības, personiskā apkalpošana, tiešais mārketings, picērijas.

Jekaterina Potapova. The Bachelor’s thesis „The evaluation of marketing communications in „LuLū Pica” and „Čili Pica” pizzerias. The role of marketing communications is more important than ever. Thus organisations can ensure an effective product promotion and get success in modern competitive environment. The aim of the Bachelor’s thesis is, on the basis of theoretical insights about marketing communications, to make analysis and comparison of used marketing communication types in “LuLū Pica” and “Čili Pica” pizzerias, as well as to identify failures and give suggestions on how to prevent them. The project results are based on the survey of pizzerias’ customers. The project consists of 90 pages, 31 images, 2 tables and 8 appendixes. Keywords: advertising, sales promotion, public relations, personal selling, direct marketing, pizzerias.
The evaluation of marketing communications in „LuLū Pica” and „Čili Pica” pizzerias.
Keywords: Vadībzinātne