Cilvēka fizioloģijas un uztveres aktuālie pētījumi 2021. gadā - (:unkn) unknown (LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļa, 2021)
Šajā izdevumā apkopoti LU FMOF Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas un tās sadarbības partneru aktuālie pētījumi par cilvēka fizioloģiju un uztveri 2021. gadā. Pētījumi ir saistīti ar redzes zinātni un klīnisko optometriju.
Keywords: diskomforta žilbšana; redzes skrīnings; tuvuma redzes funkcijas; volumetriskais ekrāns; acu kustības; redzes treniņi; multifokālās kontaktlēcas; optiskā koherences tomogrāfija; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Other physics::Optics