Ievads analizē: inženierzinātņu un mechanikas fakultātes studentiem - Cizarevičs, Jēkabs (Universitātes apgāds, 1942)
Nodaļas: 1. Skaitli. 2. Skait|u sekojumi. 3. Mainīgi lielumi. Robeža. 4. Funkcija. 5. Bezgalīgas rindas.
Ievads analīzē: inženierzinātņu un mehānikas fakultātes studentiem
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS::Algebra, geometry and mathematical analysis::Mathematical analysis; Matemātiskā analīze; Skaitļi; Funkcijas; Rindas - matemātika; Mainīgie lielumi - matemātika; Latvijas Universitātes vēsture