Digitālās industrijas uzņēmējdarbība: Pašnodarbināto iespējas “MAD Gaming” projektā Gaming” projektā “Grāmatvedība, analīze un audits” - Mada, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2024)
Šī bakalaura darba mērķis ir izpētīt un izanalizēt uzņēmējdarbību digitālajā industrija, un paradīt pašnodarbināto iespējas uz “MAD Gamig” projektu piemēram. Kā arī izstrādāt ilgtspējīgu uzņēmējdarbības faktori pašnodarbinātajiem, ņemot vērā pašnodarbināto iesaiste projektiem svarīgās dimensijas.

The aim of this bachelor's thesis is to research and analyze entrepreneurship in the digital industry, and to demonstrate self-employed opportunities on the example of the "MAD Gamig" project. As well as develop sustainable business factors for the self-employed, taking into account the important dimensions of self-employed involvement in projects.
Entrepreneurship of the digital industry: Opportunities for the self-employed for “Mad Gaming” project
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; digitālās industrijas; pašnodarbināto iespējas; pašnodarbināto perspektīvai; sacensību organizēšanā; uzņēmējdarbības faktori