Prūsijas zilā un uz tā bāzes veidotā kompozītmateriālu iegūšana priekš metālu jonu sorbcijas - Jaunzems, Ričards (Latvijas Universitāte, 2025)
Prūsijas zilā un uz tā bāzes veidotā kompozītmateriālu iegūšana priekš metālu jonu sorbcijas Jaunzems R., zinātniskais vadītājs Dr. ķīm., asoc. prof. Actiņš A. Bakalaura darbs, 36 lappuses, 10 attēli, 13 tabulas, 42 literatūras avoti, Latviešu valodā.

Prussian blue and derived composite material synthesis for metal ion sorption. Jaunzems R., supervisor Dr. chem., asoc. prof. Actiņš A. Bachelor’s thesis, 36 pages, 10 figures, 13 tables, 42 literature refferences. In Latvian.
Prussian blue and derived composite material synthesis for metal ion sorption
Keywords: Ķīmija; PRŪSIJAS ZILAIS; MONTMORILONĪTS; HIBRĪDMATERIĀLI; CĒZIJA SORBCIJA; LENGMUĪRA IZOTERMS