IntelliTest lietojums programmatūras testēšanā - Osipovs, Roberts (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbā ir apskatīts kompānijas Microsoft veidotā vienībtestu automātiskās ģenerēšanas rīks IntelliTest. Darbā ir aplūkoti termini un metodes, kas tiek attiecinātas uz testu automātisko ģenerēšanu. Tāpat tiek aprakstīti minēta rīka darbības principi un veikts ieskats tā lietošanā.

In this bachelor’s thesis author examines IntelliTest – a tool for automated unit test generation that is created by Microsoft. Also thesis describes basic terminlogy and methods related to automatic test generation. Additionally, author explains operating principles and gives insight into basic use of said tool.
Use of IntelliTest in software testing
Keywords: Datorzinātne; IntelliTest; vienībtesti; automātiska testu ģenerēšana; .NET; unit tests