Mācību vadības sistēma "Learn&Return" - Kalniņš, Māris (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāta tīmeklī bāzēta lietotne un tās aprakstošā dokumentācija. Izstrādātā lietotne ļauj uzņēmuma mācību satura veidotājiem vienoti izveidot mācību programmas, kas sastāv no vairākiem mācību moduļiem, kā arī uzturēt informāciju par studentu progresu mācību uzdevumos. Mācību kursus ir iespējams specifiski atlasīt, norādot vēlamo kursu kategoriju, kas ir kādas zinātnes jomas nosaukums. Ikviens lietotājs ir spējīgs atstāt atsauksmi par jebkuru no mācību kursiem, lai studenti savstarpēji veicinātu interesi un motivētu pildīt uzņēmuma sniegtās mācību programmas. Lietotne izstrādāta izmantojot programmēšanas valodu JavaScript un tās izpildlaika vidi Node.js, iezīmēšanas valodu XML, izstrādes ietvarus SAP UI5 un CAP, kā arī Odata servisu.

A web-based application and its descriptive documentation were developed as part of qualification work. The developed application allows company’s learning content creators to jointly create learning curriculums consisting of learning modules, which maintain the information about students progress in learning tasks. It is possible to specifically select study courses by indicating the desired course category, which is a name of a field of science. Every user is able to leave a review for any of the study courses, so that students mutually encourage interest and motivate to complete study courses provided by the company. The application was developed using the programming language JavaScript and its runtime environment Node.js, markup language XML, development frameworks SAP UI5 and CAP, and Odata service.
Learning management system "Learn&Return"
Keywords: Datorzinātne; mācību kursi; mācību moduļi; LMS; SAPUI5; CAP