Pedagoģiskais atbalsts 5-6 gadus veciem bērniem ar fonemātiskās uztveres traucējumiem pirmsskolas izglītības iestādē - Meņģelsone, Laine (Latvijas Universitāte, 2023)
Darba temats: Pedagoģiskais atbalsts 5-6 gadus veciem bērniem ar fonemātiskajiem uztveres traucējumiem pirmsskolas izglītības iestādē. Darba autore: Laine Meņģelsone Darba zinātniskā vadītāja: Asoc. prof. Ieva Margeviča - Grinberga Pētāmā problēma: Pedagoģiskais atbalsts 5-6 gadus vecam bērnam ar fonemātiskajiem uztveres traucējumiem pirmsskolas izglītības iestādē. Darba mērķis: Sniegt pedagoģisko atbalstu 5-6 gadus veciem bērnam ar fonemātiskajiem uztveres traucējumiem pirmsskolas izglītības iestādē. Atslēgasvārdi: Pirmsskolas izglītības iestāde, pedagoģiskais atbalsts, fonemātiskie uztveres traucējumi, valoda, runa, 5 – 6 gadus veci bērni.

Diploma thesis: Pedagogical support for 5-6-year-old children with phonemic disorders in a preschool educational institution. Diploma thesis author: Laine Meņģelsone Diploma thesis advisor: Asoc. prof. Ieva Margeviča - Grinberga Main question/main problem: Pedagogical support for a 5-6-year-old child with phonemic disorders in a preschool educational institution. Goal of diploma thesis: To provide pedagogical support to a 5-6-year-old child with phonemic disorders in a preschool educational institution. Keywords: Preschool educational institution, pedagogical support, phonemic disorders, language, speech, 5 – 6 years old children.
Pedagogical support for 5-6-year-old children with phonemic disorders in a preschool educational institution
Keywords: Izglītības zinātnes; Pirmsskolas izglītības iestāde; Pedagoģiskias atbalsts; Fonemātiskās uztveres traucējumi; Valoda; Runa