Reliģiski-filozofiski raksti, 18 - (:unkn) unknown (LU Filozofijas un socioloģijas institūts, 2015)
Izdevums veltīts starptautiskajai konferencei “Starp Austrumiem un Rietumiem: jaunatne, reliģija, politika”, kuru 2014. gada rudenī organizēja Latvijas Reliģijas pētniecības biedrība sadarbībā ar Latvijas Universitāti un Daugavpils Universitāti.
Religious-Philosophical Articles, 18
Keywords: budisms; jaunatne; politika; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Other humanities and religion; Austrumi; reliģija; reliģijas socioloģija