Sudrabaino mākoņu novērojumu žurnāli, 1958 : Baldone, Sigulda - Latvijas Astronomijas biedrība (My University, 1958)
Digitalizētie mezosfēras mākoņu 1958. gada BALDONES un SIGULDAS novērojumu žurnāli: novērojumu sezonas naktis, novērotāji, MK identifikācija, meteoroloģiskā situācija, informācija par uzņemtajām fotogrāfijām. --//-- Mesospheric cloud observation data in Baldone and Sigulda, 1958, digitized observation logs: observation season nights, observers, MC identification, meteorological situation, information about the photos taken.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics::Astronomy; Mesospheric clouds; observation data; Noctilucent clouds; Mezosfēras mākoņi; Sudrabainie mākoņi; Novērojumu žurnāls - Baldone; Novērojumu žurnāls - Sigulda