Oiseaux : [gravīra] : Aigle de Thèbes (Aquila heliaca) - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1826)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restauratore-meistare Ārija Ubarste.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Birds (Engraving); Eagles (Engraving)