IKT izmantošana komunikācijas kvalitātes pilnveidošanai Liepājas skolās - Spasjonova, Darja (Latvijas Universitāte, 2016)
Maăistra darba tēma ir “IKT izmantošana komunikācijas kvalitātes pilnveidošanai Liepājas skolās”. Darbs pēta iespējas, kā optimizēt izglītības iestādēs komunikāciju, izmantojot informācijas un komunikācijas tehnoloăijas (IKT). Darbā apskatīts, kādi komunikāciju kanāli tiek izmantoti izglītības iestādē. Tālāk seko piemēri tam kādas IKT var palīdzēt optimizēt komunikāciju izglītības iestādēs un komunikāciju kopumā. Darbā iegūti secinājumi un ieteikumi, kā uzlabot skolu interneta vietnes un VIIS sistēmu.

The theme of the Master’s Paper is ‘ICT to Improve Communication Between School Administration and Teachers in Liepaja’. Master’s Paper’s considering the possibilities of optimizing communication at the Educational Institutions using information and communication technologies (ICT). The Master’s Paper gives characteristics of the communication channels in the Educational Institution, as well as their description. There are examples of the ICT that could optimize the communication at schools and the ways to improve school’s homepages and VIIS system.
ICT to Improve Communication Between School Administration and Teachers in Liepaja
Keywords: Izglītības vadība; Informācijas un komunikāciju tehnoloăijas; IKT; Komunikācija; Komunikācija izglītības iestādē; Komunikācijas kvalitātes pilnveidošana