LUB pieredze lietotāju automatizētā apkalpošanā: problēmas, to risinājumi - Rampāne, Ilga (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija.
LU Bibliotēkas semināra “Augstskolu bibliotēku apkalpošanas aktualitātes” (2005.g. 23. novembris) ziņojumā sniegta informācija par lietotāju automatizētas apkalpošanas proces ieviešanas problēmām un risinājumiem
Keywords: Bibliotēkas automatizācija; Bibliotēkas lietotāju apkalpošana; Bibliotēkas pakalpojumi; Bibliotēkas grāmatu izsniegšanas-saņemšanas process; LU Bibliotēka - vēsture