COVID-19 pandēmijas radīto problēmu ietekmes uz Latvijas uzņēmumu inovācijām izpēte - Lāce, Nataļja (RECOVERY-LV, 2021)
Aptauja ir veikta projekta "Ekonomiskais, politiskais un juridiskais ietvars Latvijas tautsaimniecības potenciāla saglabāšanai un konkurētspējas pieauguma veicināšanai pēc pandēmijas izraisītas krīzes (reCOVery-LV)" ietvaros. Mērķis – balstoties uz uzņēmumu aptauju, izpētīt COVID-19 pandēmijas radīto problēmu ietekmi uz Latvijas uzņēmumu inovācijām.
Aptauja veikta 2021.gada februārī - martā.
Keywords: COVID-19; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; uzņēmumu inovatīvā darbība krīzes apstākļos