Elektronisko dokumentu ieviešana un papīra dokumentu pārvēršana elektroniskā formātā uzņēmuma “X” grāmatvedībā - Kononova, Agita (Latvijas Universitāte, 2022)
Elektronisko dokumentu ieviešanai un papīra dokumentu pārvēršanai elektroniskā formātā šobrīd ir ļoti aktuāla tēma sakarā ar šā brīža situāciju pasaulē, kā arī jaunām grāmatvedības normatīvo aktu izmaiņām no 01.01.2022. Bakalaura darba mērķis ir, uz normatīvā regulējuma un tehnoloģisko iespēju pamata uzņēmumā, rast risinājumu Uzņēmuma “X” pāriešanai uz elektronisko dokumentu ieviešanu un papīra dokumentu pārvēršanu elektroniskā formā. Mērķa sasniegšanai tiks analizēta normatīvā bāze, kas skar vispārīgu dokumentu būtība, to veidus, elektronisko dokumentu apriti un papīra dokumentu pārvēršanu elektroniskā formā.

The introduction of electronic documents and the conversion of paper documents into electronic format is currently a very topical theme in the current situation in the world, as well as new changes in accounting regulations forms from 01.01.2022. The aim of the bachelor's thesis based on the regulatory framework and technological possibilities in the company is to find a solution for the transition of Company “X” to the introduction of electronic documents and the conversion of paper documents into electronic form. To reach aim of the bachelor’s thesis The regulatory framework will be analyzed in terms of the meaning of the documents, their types and the circulation of electronic form .
Introduction of electronic documents and conversion of paper documents into electronic format to company's X accounting
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Dokumentu aprite; Elektroniskie dokumenti; Dokumentu juridiskais spēks; Organizācijas dokumenti