Mājsaimniecības preču krājumu aprite un to pilnveides procedūras SIA "TORO" - Kupše, Alise (Latvijas Universitāte, 2016)
Šī darba mērķis ir izpētīt uzņēmuma SIA “Toro” krājumu novērtēšanas un uzskaites metodes, kā arī tā krājumu apriti, to uzraudzību un noliktavas darbības procesus. Darba autore ir izstrādājusi darbu trīs nodaļās, kurās ietverta krājumu teorētiskais apkopoums pēc speciālās literatūras un likumiem, novērtētas pielietojamās krājumu uzskaites metodes SIA “Toro”, kā arī analizēta uzņēmuma noliktavas darba organizēšana un inventarizācija. Pēc SIA “Toro” izpētes, ir konstatētas nepilnības noliktavas darba procesā, tāpēc ir izstrādāti priekšlikumi noliktavas darba un preču piegādes uzlabošanai. Atslēgvārdi: apgrozāmie līdzekļi, krājumu uzskaites metodes, krājumi, inventarizācija, noliktava.

The aim of this paper is to analyse the company "Toro" stock valuation and accounting methods, as well as the movement of inventory, monitoring and warehouse operational processes. The author has developed a work in three chapters, which include theoretical inventory research after literature and laws, assessed inventory accounting methods in Toro Ltd., also analysis of the company's warehouse work organization and inventory. According to Toro Ltd. research has identified shortcomings in warehouse work process author made suggestions for warehouse labor and product delivery improvement. Keywords: current assets, asset keeping methods, assets, inventory, warehouse.
Househould goods stock improvement procedures in Toro Ltd
Keywords: Ekonomika; apgrozāmie līdzekļi; krājumu uzskaites metodes; krājumi; inventarizācija; noliktava