Datorprogrammas „ISCALA” pielietošana uzņēmuma SIA "Sveaskog Baltfor" grāmatvedībā - Ozoliņš, Valters (Latvijas Universitāte, 2008)
Darba mērķis ir noteikt cik piemērota un atbilstoša ir datorprogramma iScala SIA „Sveaskog Baltfor” grāmatvedības organizācijai un uzskaitei. Tiks apskatītas un analizētas datorprogrammas iScala iespējas un risinājumi un piemērotība SIA „Sveaskog Baltfor” darbībai. Darbā ir 4 nodaļas, kuras ir noteiktā kārtībā pakļautas viena otrai. Pirmajā nodaļā ir izvērtētas uzņēmuma raksturīgākās īpatnības, uzņēmuma vispārējais raksturojums, tā struktūra, kā arī uzņēmuma attīstības raksturojums. Otrajā nodaļā ir apskatīta datorprogramma iScala kā kopums un tās iespējas ko tā sniedz uzņēmumam, tipiskie scenāriji, funkcijas un informācijas apmaiņa. Trešajā nodaļā ir pētīta datorprogrammas iScala praktiskā darbība un piemērotība uzņēmumā SIA „Sveaskog Baltfor”. Ceturtajā tiek apskatīta servisa nodrošinājums uzņēmumā. Darba apjoms ir 60 lapas un tās satur 1 tabulu un 14 attēlus. Darbam izmantoti 19 informācijas avoti.

Labour purpouse is to fix how much proper and appropriate is software iScala „Sveaskog Baltfor” Ltd. accountancy organization and calculation. Will look and analysed software iScala facility and solutions and suitability SIA „Sveaskog Baltfor” activity. Labour is 4 departmental, which is stated in order subordinate one to other. In the first departmental is appraise company colorations, company general characteristic, that structure, as well as company developmental characteristic. In the second departmental will see software iScala like a body and they facility what they can give for company, typical script, functions and exchange of information.In the third departmental are research software iScala practical activity and suitability for company „Sveaskog Baltfor” Ltd. In the fourth departmental get inspect service guaranty in the company. Labour amount is 60 foliage and they hold 1 chart and 14 image. Labour waste 19 sorts of information.
Datorprogrammas „SCALA” application enterprise SIA "Sveaskog Baltfor" in a book-keeping
Keywords: Ekonomika