Retrospektīvā konversija Latvijas Universitātes Bibliotēkā - Bakēvica, Anita (My University, 2006)
LU Bibliotēkas semināra “Datu konversija: problēmas, iespējas, risinājumi“ (2006.gada 7.aprīlis) materiāli.
Prezentācijā sniegta informācija par retrokonversijas aizsākumu LU Bibliotēkā - Rekataloģizācijas programmas izstrādi, rekataloģizācijas procesu IIS ALISE, retrokonversijas procesu IBS ALEPH500, LUB krājumā esošo disertāciju rekataloģizācijas projektu u.c. nākotnes iecerēm.
Keywords: Retrospektīvā konversija; Rekataloģizācijas programma; Rekataloģizācijas process; LU Bibliotēka