Dokumentu ģenerēšanas funkcionalitātes izstrāde personāla uzskaites sistēmā KADRI - Zutiņš, Sandis (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darbā ‘Dokumentu ģenerēšanas funkcionalitātes izstrāde personāla uzskaites sistēmā KADRI’ tiek aprakstīta sistēmas daļa, kas ir cieši integrēta ar ZZ Dats uzņēmuma izstrādāto personāla uzskaites sistēmu KADRI. Izstrādājamā sistēmas daļa ir atbildīga par pamatojumu un sagatavju pārvaldību, un dokumentu ģenerēšanu, izmantojot lietotāju veidotas sagataves un KADRI sistēmas datus. Tās nolūks ir atvieglot KADRI un LIETVARIS sistēmas lietotājiem rīkojumu veidošanu. Lai KADRI sistēmas lietotāji varētu pilnīgi izmantot šo jauno funkcionalitāti, ir nepieciešams dators, kurā ir uzstādīta jaunākā interneta pārlūkprogrammas versija, ZZ Dats pakalpojumu serviss un Microsoft Word. Lietotājiem būs iespēja ērti veidot un rediģēt savas sagataves un tās izmantot rīkojumu dokumentu ģenerēšanas procesā.

Qualification paper ‘Document generation functionality development of the personnel system KADRI’ describes a part of a system, which is deeply integrated with ZZ Dats’ personnel system KADRI. The developed part of the system is responsible for managing orders and document templates, and document generation, using user-made templates and KADRI system data. Its purpose is to reduce the amount of work that goes into order preparation for KADRI and LIETVARIS system users. To use this functionality to its fullest potential, KADRI system users must have the latest version of an internet browser, ZZ Dats’ service software and Microsoft Word installed on their computers. Users will have the ability to easily create and edit their templates and use them in the order document generation process.
Document generation functionality development of the personnel system KADRI
Keywords: Datorzinātne; KADRI; personāla uzskaite; pamatojumi; rīkojumi; sagataves