VAS "Ceļu satiksmes drošības direkcijas" Valmieras nodaļas turpmākās attīstības iespējas - Kļaviņa, Monta (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs VAS „Ceļu satiksmes drošības direkcijas” Valmieras nodaļas turpmākās attīstības iespējas. Tā mērķis – izstrādāt ieteikumus CSDD Valmieras nodaļas darbības pilnveidei. Mērķa sasniegšanai analizētas teorētiskās nostādnes par publisko pakalpojumu lomu un organizāciju, izvērtēta CSDD Valmieras nodaļas darbība, veikti pētījumi, lai noskaidrotu klientu un nodaļas darbinieku apmierinātību. Piemērotas aprakstošās analīzes statistiskās metodes. Rezultātā izstrādāti priekšlikumi Valmieras nodaļas turpmākai attīstībai Darba apjoms -67 lappuse. Tajā ir 16 attēli, 2 tabulas, 3 pielikumi Atslēgas vārdi: publiskie pakalpojumi, vadīšana, kvalitāte, klientu apmierinātība.

Bachelor thesis "Road Traffic Safety Directorate" Valmiera department further development. Its purpose - to make recommendations for CSDD Valmiera department working improvement. To achieve the goal, were analysed theoretical guidelines for public service role and organization, evaluated CSDD Valmiera department work, made research to determine customer and Valmiera department employee satisfaction. It was applied descriptive statistical analysis methods. As a result it was made recommendations for the further development of Valmiera department. Quantity of work – 67 page. It has 16 images, 2tables, 3 attachments. Key words: Public Services, management, quality, staff, customer Satisfaction.
"Road Traffic Safety Directorate" Valmiera department further development
Keywords: Vadībzinātne