Voldemārs Dītrihs brīvkungs fon Budbergs - Taimiņa, Aija (Filozofijas un socioloģijas institūts, 2017)
Pārskats par amatiermākslinieka V. D. Budberga-Benninhauzena (1740-1784) dzīvi un darbību. Raksta noslēgunmā pievienots viņa mākslas darbu reģistrs
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Apgaismības laikmets; kultūrvēture; māksla; Strazdumuiža; Ropaži; Ķieģeļmuiža; Budbergs-Benninghauzens Voldemārs Dītrihs fon; Budberg-Bönninghausen Woldemar Dietrich von