Datorspēle "Galda spēles" - Knopkens, Andris (Latvijas Universitāte, 2011)
Šajā kvalifikācijas darbā ir dokumentēta datorspēļu komplekta „Galda spēles” izstrādne. Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot trīsdimensionālu datorspēli, kas sevī iekļautu vairākas populāras galda spēles, un būtu paredzēta atpūtai un izklaidei. Šo spēli atkarībā no izvēlētās galda spēles var spēlēt 2-4 spēlētāji gan savā starpā (cilvēks pret cilvēku), gan arī viens vai vairāki cilvēki pret datoru. Šī lietojumprogramma ir izstrādāta Visual C++ vidē ar Dark GDK bibliotēku.

In this qualification work there is documented development of computer games’ set „Board games”. The aim of this qualification work is to develop three dimensional computer game, which combines some popular board games and is meant for relaxation and entertainment. According to chosen board game, it could be played by two to four players, one with another or one or many against computer. This program is developed using Visual C++ with Dark GDK library.
Computer game "Board games"
Keywords: Datorzinātne