Auditorfirmas finanšu revīzijas procesa iespējamo kļūdu vai problēmu analīze. - Kalniņa, Krista (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba nosaukums ir „Auditorfirmas finanšu revīzijas procesa iespējamo kļūdu vai problemu analīze”. Finanšu audita procesā, kur tiek veikta finanšu datu pārbaude, īpaši šādu kļūdu vai problēmu parādīšanās var nozīmīgi ietekmēt firmas darba novērtējumu, kurā ietilpst revīzijas atzinums. Bakalaura darba mērķis ir identificēt iespējamās kļūdas vai problēmas revīzijas darba procesā, veikt to novērtēšanu, sniegt priekšlikumus nepilnību mazināšanai. Autors darba pirmajā daļā apraksta revīzijas būtību, pastāvošos revīzijas tipus, riskus. Darba otrajā daļā tiek analizēts audita tirgus un konkrēts uzņēmums gan Latvijā, gan pasaulē. Trešajā daļā tiek veikta iespējamo revīzijas procesa kļūdu vai problēmu nozīmības līmeņa analīze, kā arī sniegti ieteikumi kā tās mazināt.

The title of the Bachelor thesis is „Possible error or problem analysis of financial audit process in the audit company”. In the financial audit process, where examination of financial data is performed, such particular errors or problems can have a significant impact on the appearance of branded work assessment, where an audit option is included. Bachelor’s thesis aim is to identify possible errors or problems in the process of audit work, make an evaluation and give proposals. In the first part author describes the nature of the audit, existing types of audits and risks. The second part includes the analyses of the audit market and audit company in the Latvia and world. In the third part the analysis of significance level of possible errors or problems are made, and recommendations given.
Possible error or problem analysis of financial audit process in the audit company.
Keywords: Vadībzinātne; audits; revīzija; audita riski; audita process