Pakalpojumu pieprasījumu informācijas sistēma - Bukša, Diāna (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt pakalpojumu pieprasījumu informācijas sistēmu onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības darbinieku ikdienas darba atvieglošanai. Tā ir paredzēta klientu reģistrēšanai noteiktiem pakalpojumiem, iesniedzot anketu, kā arī veidojot atbalsta grupas. Darbs tika izstrādāts, izmantojot ASP.NET MVC Core 2.2 arhitektūru, ar C#, HTML, CSS un JavaScript programmēšanas valodām.

The purpose of this qualification work is to develop a service request management system for oncological patient support society in order to make their day-to-day work easier. System includes client registration for services, when submitting a questionnaire, and group administration. System was developed using ASP.NET MVC Core 2.2 arhitecture, JavaScript and C# programming languages as well as HTML and CSS
Service request management system
Keywords: Datorzinātne; MVC; pakalpojumu pieprasījumu informācijas sistēma; C#; klientu reģistrs