Organiskās lauksaimniecības produktu ražošanas projekta izveides stratēģija Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas reģionā - Zaltāns, Jānis (Latvijas Universitāte, 2014)
Jānis Zaltāns. Bakalaura darbs „Organiskās lauksaimniecības produktu ražošanas projekta izveides stratēģija Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas reģionā” Autora darbā ir analizēta ienesīga lauksaimniecības nozare – organiskā lauksaimniecība. Darba mērķis ir parādīt organiskās lauksaimniecības nepieciešamību un izstrādāt tā izveides stratēģiju. Bakalaura darba uzdevums ir teoriju sasaistot ar praktiskām metodēm, sasniegt darba mērķi. Darba rezultāti ataino jauna organiskās lauksaimniecības projekta izveides posmus, paredzamo darbības stratēģiju, finanšu stratēģiju, kas dod iespēju paredzēt tā darbības efektivitāti. Pētījuma periods ir 1999- 2013.gads. Darba apjoms 88 lapaspuses, tajā ir 18 tabulas, 15 attēli, 1 formula. Atslēgvārdi: organiskā lauksaimniecība, pārtikas ražošana, Tuvo Austrumu un Ziemeļāfrikas reģions, Komoras

Jānis Zaltāns. The Bachelor Thesis „Organic agriculture food production projects development strategy in Middle East and north Africa region” In this paper there is analyzed profitable agricultural industry – organic agriculture. Aim of this paper is to show the necessity of organic agriculture and to create its development strategy. Task of the paper is to using practical and theoretical methods reach the aim of the paper. The results show new organic agriculture project development stages, operational strategy and financial strategy, which shows its operating efficiency. The period of research is 1999- 2013. There are 88 pages, there are 18 charts, 15 figures, 1 formula. Keywords: organic agriculture, food production, Middle East and North Africa, Comoro
Organic Agriculture Food Production Projects Development Strategy in Middle East and North Africa Region
Keywords: Ekonomika