Darba stāvokļa sēdus pozas ergonomika biroja darbiniekiem un veselības veicināšanas pasākumi. - Dombrovskis, Oskars (Latvijas Universitāte, 2020)
Darbā ir izklāstīti ergonomiskie risinājumi un to lietošana biroja darbā. Ieteikti risinājumi, uzlabojumi darbinieku veselības veicināšanai biroja darbā.

Work describes ergonomic options and use in office work. Suggests improvements for office worker health promotion and wellness improvement.
Ergonomics of sitting posture for office workers and health promotion activities
Keywords: Darba vides aizsardzība un ekspertīze; Biroja darbs; ergonomika; krēsls; labklājība; riska faktori