Drošas mākoņa tīkla infrastruktūras izstrāde priekš pārvaldītām infrastruktūras izvietošanām - Saulītis, Alberts (Latvijas Universitāte, 2016)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt tīmekļa serveru infrastruktūras veidnes, izmantojot kuras, tiks standartizēta un atvieglota infrastruktūras izvietošanas procedūra un piedāvāta iespēja veikt infrastruktūras sastāva izmaiņas neveicot manuālu migrācijas procesu.

The objective of this qualification work is to develop templates for web servers which will standardize and facilitate infrastructure deployments. The templated nature of the infrastructure offers opportunity to make major changes to infrastructure without manual migration process.
Secure Cloud-based network design for managed infrastructure deployments
Keywords: Datorzinātne; infrastruktūras veidnes; serveru uzstādīšana; mākoņpakalpojumi; tīmekļa serveris