Oracle un PostgreSQL datu bāzu sinhronizēšanas rīks - Vecvagars, Lauris (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba “Oracle un PostgreSQL datu bāzu sinhronizēšanas rīks” mērķis ir izstrādāt un dokumentēt sistēmu, kas spēj veikt datu sinhronizāciju starp divām datu bāzēm. Sistēmas ietvaros tiek paredzēta iespēja lietotājiem pievienot sinhronizācijas konfigurācijas, kas ļauj pielāgot sinhronizācijas procesu nepieciešamajām vajadzībām. Lietotne ir izstrādāta pēc klienta-servera puses arhitektūras pamatprincipiem, izmantojot Flask ietvaru servera pusē un Python, HTML, CSS un JavaScript programmēšanas valodas.

The qualification work “Oracle and PostgreSQL database synchronization tool” aims to develop and document a system capable of synchronizing data between two databases. The system allows users to add synchronization configurations that allow them to customize the synchronization process to meet their needs. The app is built based on core principles of client-server side architecture, using the Flask framework on the server side as well as Python, HTML, CSS and JavaScript programming languages.
Synchronization tool for Oracle and PostgreSQL databases
Keywords: Datorzinātne; datu bāze; sinhronizācija; Oracle; PostgreSQL; Python