Personāla motivācijas sistēmas analīze un tās pilnveides iespējas valsts organizācijas struktūrvienībā. - Miķelsone, Zane (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba “Personāla motivācijas sistēmas analīze un tās pilnveides iespējas valsts organizācijas struktūrvienībā” mērķis ir pasākumu izstrāde personāla motivācijas sistēmas pilnveidošanai valsts organizācijas struktūrvienībā, jo šī ir organizācija ar specifisku darbību. Darbs sastāv no ievada, trīs daļām, secinājumiem, priekšlikumiem, literatūras saraksta un diviem pielikumiem. Pirmajā nodaļā tika pētīta un analizēta motivācija darbā, gan arī tās jēdziena interpretācija, otrajā nodaļā tika skatītas aktuālās teorijas un prakses tendences personāla motivēšanā, trešā nodaļa - personāla sistēmas esošo motivācijas sistēmas raksturojumu un pilveides aprakstu. Atslēgas vārdi: personāla motivācija, personāla motivācijas sistēma, motivācija. Bakalaura darbs sastāv no 62 lapām, 4 tabulām, 16 attēliem un 1 pielikuma.

The objective of the “Analysis of the Motivation system for staff and its development capacity within the National Organization” shall be the development of measures for the development of the staff motivation system within the structure of the State organization, as this is an organization with a specific activity. The work consists of an introduction, three parts, conclusions, proposals, table of literature and one attachment. The first chapter examined and analysed the motivation at work, the second chapter examined the current theories and trends of practice motivating staff, the third chapter, the opportunities for improvement in the organization. Key words: motivation of staff, motivation system for staff, motivation. The bachelor’s work consists of 62 pages, 4 tables, 16 pictures and 1 supplement.
Analysis of the Motivation system for staff and its development capacity within the National Organization.
Keywords: Vadībzinātne; motivācija; personāla motivācijas sistēma; personāla motivācija; darbinieku motivācija; motivēšana