Satura vadības sistēma ziņu portālam - Frīdenvalds, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2007)
“Satura vadības sistēma ziņu portālam” sevī ietver tekstuālas un vizuālas informācijas vadību kā arī tīmekļa vietnes konfigurāciju, lietotāju un moduļu administrēšanu. Programma piemērota portālu un Interneta dienasgrāmatu uzturēšanai, ja nepieciešama vienkārša un ātra satura vadības sistēma.

“Content management system for a news portal” includes management of textual and visual information as well as administration of global website settings, management of users and modules. This software is suited for news portals and blogs which require simple and fast cntent management.
Content management system for a news portal
Keywords: Datorzinātne