Alkoloīdi lupīnu sēklās - Romaņuks, Viktors (Latvijas Universitāte, 2019)
Darbā ir veikta alkaloīdu maisījuma iegūšana no divām dažādām lupīnu sugām, ar divām dažādām metodēm, laktāma reducēšana, kā arī alkaloīda maisījuma aptuvenā sastāva noteikšana.

In this work alkaloid mixture was isolated from two different lupine seeds by two different methodes, reductions of lactams and analyzed composition of alkaloid mix.
Alkaloids in lupine seeds
Keywords: Ķīmija; Lupanīns; Ekstrakcija; Reducēšana; Alkaloīdi