Mārketinga plānošana autotirdzniecības uzņēmumā un SIA „Motors Latvia” mārketinga darbība - Skulte, Artis (Latvijas Universitāte, 2009)
Bakalaura darba nosaukums ir „Mārketinga plānošana auto tirdzniecības uzņēmumā un SIA „Motors Latvia” mārketinga darbība”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt mārketinga mix elementu pielietojumu uzņēmumā SIA „Motors Latvia”, kā arī izstrādāt stratēģiju uzņēmuma sekmīgai tālākai darbībai. Bakalaura darba uzdevumi ir - analizēt mārketinga mix kompleksa elementu un stratēģijas teorētiskos aspektus; izpētīt automobiļu tirdzniecības nozari Latvijā; veikt uzņēmuma SIA „Motors Latvia” vispārēju raksturojumu; raksturot uzņēmuma SIA “Motors Latvia” mix elementu pielietojumu uzņēmumā un izveidot uzņēmuma stratēģiju sekmīgai tālākai uzņēmējdarbībai; izdarīt secinājumus un sniegt priekšlikumus stratēģijas ieviešanai uzņēmumā.

The bachelor work name is the „Marketing planning in an auto trade enterprise and SIA „Motor Latvia” marketing action”. A bachelor work purpose is to probe in the enterprise of applications of marketing mix elements SIA „Motor Latvia”, as also produce an enterprise of strategies successful further action. Bachelor work tasks are - to analyse a marketing mix complex element and strategy theoretical aspects; to probe motor-car trade industry in Latvia; to execute enterprise SIA „Motor Latvia” an universal description; to characterize enterprise SIA “Motor Latvia” in the enterprise of applications of mix elements and to create a successful further entrepreneurial activity of enterprise strategies; to do conclusions and to give suggestions strategy introduction in an enterprise. Bachelor work structure gotes from three departments:
Marketing planning in automotive business and SIA „Motors Latvia” marketing activity
Keywords: Vadībzinātne