Satura vadības sistēmas izstrāde projektos - Ričkovs, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2011)
Šajā kvalifikācijas darbā tiks apskatīti tīmekļa vietņu satura vadības sistēmu plašāk pazīstamie tipi – atvērtā koda un paša izstrādāta satura vadības sistēma, tiks apskatīti tā teorētiskie aspekti, izstrādes cikls un praktiskais sistēmas pielietojums. Teorētiskajā daļā ir dots pārskats par populārākajām atvērtā koda satura vadības sistēmām un apkopojums par satura vadības sistēmas prasībām. Darba praktiskajā daļā ir aprakstītas autora paša izstrādātās satura vadības sistēmas iespējas, izstrādes gaita un plāni turpmākajai attīstībai. Praktiskajā daļā būs apskatīts arī praktisks paša izstrādātās satura vadības sistēmas pielietojums, reālā/strādājošā projektā (tīmekļa vietnē). Atslēgvārdi: satura vadības sistēma, SEO, tīmekļa vietne, ātrdarbība, tehniskā specifikācija.

In this qualification work website content management system types are analyzed – open code and self established content management systems, theoretical aspects, development cycles and use of practical systems. In theoretical part the most popular open code content management systems are viewed and a summary of the content management system demands is presented. In the practical part of the work the author describes self developed content management system opportunities, development phases and plans for future development. Also the practical content management system’s use is described based on existing project (web site). Keywords: content management system, SEO, web site, performance, technical specification.
Content management systems development in projects
Keywords: Vadībzinātne