Automātiska e-pastu apstrādes un atbildes sniegšanas sistēma - Bukovskis, Edvards (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darbā tika izstrādāts Automātiskās E-pastu Atbildes Sniegšanas Sistēmas (turpmāk - AEAASS) projektējums, programatūras specifikācija un daļēja sistēmas programmatūras realizācija. Sistēma un tās koncepti tika veidoti reāla uzņēmuma projekta ietvaros, un šis programmatūras specifikācijas dokukuments ir pamats turpmākai sistēmas programmatūras attīstībai un uzlabošanai nākotnē. AEAASS ir risinājums reālai darbinieku darba slodzes un šī brīža COVID-19 pandēmijas izraisīto seku problēmām, uzņēmuma interesēs. Sistēmas būtība ir lielo datu izmantošana konkrētu darbību automatizācijai, izmantojot tādus elementus kā: dabiskā valodas apstrāde (NLP) un mašīnapmācība (ML).

In the qualification work, the design of the Automatic E-mail Response System (hereinafter - AEAASS), software specification and partial implementation of the system software were developed. The system and its concepts were developed within the framework of a real company project, and this software specification document is the basis for further development and improvement of the system software in the future. AEAASS is a solution to the real problems of employee workload and the consequences of the current COVID-19 pandemic, in the interests of the company. The essence of the system is the use of big data to automate specific activities using elements such as: natural language processing (NLP) and machine learning (ML).
Automatic e-mail processing and response system
Keywords: Datorzinātne; automatizācija; datu apstrāde; lielie dati; mašīnapmācība; dabiskā valodas apstrāde