Kombinēto novērtējumu analīze - Misus, Rendija (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir “Kombinēto novērtējuma analīze” un tas ir veltīts dažāda veida kombinētajiem novērtējumiem. Darba mērķis ir analizēt kombinētos novērtējumus. Tika apskatīti 2 veida novērtējumi – kombinētais novērtējums, kurā tiek kombinēts vienkāršs gadījuma un attiecības tipa novērtējums un kompozīt novērtējums domēniem. Darbā ir teorētiskā informācija un praktiskais pielietojums kombinētajiem novērtējumiem, kas veidots ar datorprogrammu R. Atslēgas vārdi: izlases apsekojums, kombinētais novērtējums, kompozīt novērtējums, domēns. Darbs satur 25 lapas, 8 tabulas, 9 literatūras avoti un 2 pielikumi.

Bachelor thesis "Analysis of combined estimators” is dedicated to the different types of the combined estimators. The aim of thesis is to analyze the combined estimators. Two types of estimators were examined - the combined estimator which is a combined usual estimator and ratio type estimator and composite estimator domains. The paper has theoretical data and practical application of the combined estimators constructed with the computer program R. Keywords: Sample survey, combined estimator, composite estimator, domain. The work contains of 25 pages, 8 tables, 9 literature sources and 2 appendices.
Analysis of combined estimators
Keywords: Matemātika; Izlases apsekojums; Kombinētais novērtējums; Kompozīt novērtējums; Domēns