Tautas saimniecība: Analīzes un lēmumu pieņemšanas metodes ekonomikā - Latvijas Universitāte. Ekonomisko sistēmu vadības teorijas un metožu katedra; Frolova, Ludmila (Latvijas Universitāte, 1995)
Krājumā aplūkotas atsevišķas problēmas Latvijas ekonomikā. Piedāvātas orģinālas pieejas šo problēmu analīzei un lēmumu pieņemšanai, izmantojot matemātiskos modeļus un datortehniku.
Methods of analysis and decision making in economy
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Ekonomiskā analīze; Lēmumu pieņemšana ekonomikā; Ekonomiskie modeļi; Lietišķās spēles; Matemātiskā ekonomika; Makroekonomika; Mathematical economics