Biroju telpu īres sistēma - Maļuha, Santa (Latvijas Universitāte, 2009)
Sistēma paredzēta biroja telpu pieteikšanai un īrei, tās galvenais uzdevums ir atvieglot klientiem īres pieteikšanu, izmantojot internetu. Sistēma dod iespēju meklēt piemērotākās telpas - platības, datoru skaitu, vietu skaitu, cenas ziņā - sev piemērotākos laikos, un tā nepieļauj iespēju noīrēt telpu, kad tā jau ir aizņemta. Ir arī iespēja apskatīt jau veiktos pasūtījumus un atteikt pasūtītu telpu, ja tas nepieciešams un, ja tā nav apmaksāta. Pasūtījumus var veikt tikai tie lietotāji, kas ir reģistrējušies sistēmā.

System is for lease registering of office rooms. Systems main function is to make easier lease for clients, using internet. System provides possibility to search for most appropriate rooms - space, number of computers, number of seats, price - in most appropriate time, and it prevents possibility to lease room if it is already taken. There is possibility to look closely to previous orders and reject some orders rooms if that is needed if order is not already paid. Only registered users can lease rooms.
Office room rent system
Keywords: Datorzinātne