Ḥurūf al-tāǧ wa-ʻalāmāt al-tarqīm wa-mawāḍiʻ istiʻmāluhā - Egyptian Ministry of Education (Egyptian Ministry of Education, 1931)
"Kroņa raksts un pieturzīmes un to novietojums" - par arābu valodas ortogrāfijas reformu (lielo burtu izmantošanas ieviešanai un pieturzīmju lietošanas sakārtošanai). Ārējos informācijas avotos minēts arī ar nosaukumu angļu valodā "Crown letters and punctuation and their placements."
الكتابة والأصوات - اللغة العربية - اللغات
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Arabic language; Arābu valoda; Arābu valodas ortogrāfija; Arabic orthography; Arabic spelling; Arabic alphabet