Prezentācijas servisi UML/OWL redaktorā - Ovčiņņikova, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2010)
„Prezentācijas serviss UML/OWL redaktorā” ir UML/OWL redaktora sastāvdaļa, kas ir paredzēta, lai lietotājiem atvieglotu informācijas meklēšanu redaktora grafiskajā diagrammā, vienlaicīgi nodrošinot grafiskās diagrammas datu rediģēšanu, pievienošanu un dzēšanu. Lietotājiem tiek nodrošināta iespēja veidot vairākus režīmus, kas atspoguļo noteiktus grafiskās diagrammas datus tabulas veida formā. Ir nodrošināta iespēja apskatīties visas pieejamas grafiskās diagrammas klases īpašības, noteiktas kopas klašu īpašības vai vienas klases īpašības. Tapāt lietotājiem tiek nodrošināta iespēja izvēlēties kādas tieši klases īpašības viņiem ir nepieciešamas.

"Presentation Service in UML / OWL editor" is a UML / OWL editor component that is intended to ease the information search in graphic diagram for users, at the same time providing editing, adding and deleting of graphic diagram data. Users are given the opportunity to build a number of modes that reflects the certain graphic diagram data in a table look form. Users are provided with the opportunity to view all available graphical diagram class properties, certain set of classes properties or one class properties. Also users are provided with the opportunity to choose exactly what class properties they need.
Presentation Services in UML / OWL editor
Keywords: Datorzinātne