Darbinieku adaptācijas pilnveide uzņēmumā SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT”. - Salceviča, Aleksandra (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba tēma ir “Darbinieku adaptācijas pilnveide uzņēmumā SIA „SEMARAH HOTEL MANAGEMENT”. Darba mērķis: izpētīt personāla adaptācijas procesa teorētiskās nostādnes, analizēt adaptācijas procesa norisi un apmierinātību ar to uzņēmumā SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT” , lai sniegtu priekšlikumus adaptācijas procesa pilnveidošanai uzņēmumā SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT” vadībai. Darbs sastāv no divām nodaļām, desmit apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem, izmantotās literatūras un avotu saraksta, pielikumiem. Darba nodaļās apskatīti jautājumi par: personāla vadību, personāla adaptācijas procesu, SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT” raksturojums, kā arī tika analizēts personāla adaptācijas process SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT”. Būtiskākie secinājumi: Pateicoties adaptācijas procesam, ir iespēja noturēt darbiniekus, ietaupīt finansiālos līdzekļus, kas tiek patērēti uz personāla atlasi, tādējādi saglabājot cilvēkus, kas uzņēmumam sniedz pievienoto vērtību. Atslēgvārdi: personāla vadība, personāla adaptācija, personāls, uzņēmums.

The theme of the Bachelor Thesis is “Improvement of Employee Adaptation in the Company“ SEMARAH HOTEL MANAGEMENT ”. Aim of the work: to study the theoretical approaches of the personnel adaptation process, to analyze the process of the adaptation process and its satisfaction with SIA SEMARAH HOTEL MANAGEMENT to make proposals for the improvement of the adaptation process in the management company SIA SEMARAH HOTEL MANAGEMENT. The thesis consists of two chapters, ten subchapters, conclusions, suggestions, bibliography and sources, appendices. The work chapters deal with: personnel management, personnel adaptation process, characteristics of SIA SEMARAH HOTEL MANAGEMENT, as well as personnel adaptation process at SIA SEMARAH HOTEL MANAGEMENT. Key Findings: Thanks to the adaptation process, it is possible to retain employees, save on the financial resources spent on recruiting, and thus retain people who bring added value to the company. Keywords: personnel management, personnel adaptation, personnel, company.
Implementation of employee Adaption in SIA “SEMARAH HOTEL MANAGEMENT”.
Keywords: Vadībzinātne; Personāla vadība; Personāla adaptācija; Personāls; Uzņēmums