Pārdevēja loma uzņēmuma "Bite Latvija" pakalpojumu veicināšanā un zīmola stiprināšanā - Ābele, Ina (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir „Pārdevēja loma uzņēmuma „Bite Latvija” pakalpojumu veicināšanā un zīmola stiprināšanā. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot, cik lielu lomu ieņem pārdevējs uzņēmuma pakalpojumu veicināšanā uz zīmola stiprināšanā. Darbam ir divas daļas – teorētiskā un empīriskā daļa. Teorētiskajā daļā ir apskatīts zīmola teorētiskais izklāsts, klientu uzvedība un integrētā mārketinga komunikācijas teorija, padziļinātāk apskatot tiešo mārketingu jeb tiešo pārdošanu, komunikācijas procesu un komunikācijas sistēmu veidus. Empīriskajā daļā tiek apskatīts uzņēmuma „Bite Latvija” raksturojums, uzņēmuma „citādā” klientu apkalpošana, uz citas uzņēmuma aktivitātes, kas ietekmē zīmola pozīcijas tirgū. Pētījuma apraksts un tā rezultāti. Atslēgvārdi: pārdevēja loma, zīmols, apkalpošana, Bite Latvija.

The theme of graduation work is „The role of salesman in development of services and strenghtening the brand „Bite Latvija”. The purpose of graduation work is to find out the role of salesman in development of service and strenghtening the brand. The consists of two parts – the theoretical and empirical. In Theoretical part are explored subjects like theoretical overview, client behavior and the integrated marketing theory, deeper study of direct marketing or, in other words, selling, comunication process and types of comunication system. In empirical part are explored subjects like description of brand „Bite Latvija”, company’s „different” client service, and activities of company and what influences the position brend in market. The description and the results. Keywords: role of salesman, brand, service,Bite Latvija
The role of salesman in development of services and strengthening the brand "Bite Latvia"
Keywords: Komunikācijas zinātne