[Agilas pilsētas (Villar del Aguila) notariālā grāmata] [rokraksts] : [pergaments : teksta fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Teksts: pilnvara, apstiprinājums, līgums. Gruntēts pergaments, monohroms teksts (gallu tinte) lapas abās pusēs. Restaurējusi restauratore Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Juridiskie dokumenti