Uzņēmuma SIA “Eurolive Technologies” finansiālā stāvokļu analīze un attīstības perspektīvas - Leisāne, Ināra (Latvijas Universitāte, 2016)
Diplomdarba temats: „Uzņēmuma SIA “Eurolive Technologies” finansiālā stāvokļu analīze un attīstības perspektīvas”. Jebkuram uzņēmumam ir nepieciešams veikt finanšu analīzi, ja tas vēlās attīstīties. Diplomdarba mērķis: izvērtēt SIA „Eurolive Technologies” finansiālo stāvokli un izstrādāt priekšlikumus uzņēmumam. Mērķa sasniegšanai autore izvirzīja šādus uzdevumus: izanalizēt uzņēmuma finansiālo stāvokli, salīdzināt ar konkurentu, izvērtēt maksātspēju, izdarīt secinājumus un izveidot priekšlikumus. Darbā autore veica SIA “Eurolive Technologies” finanšu stāvokļa novērtējumu, salīdzināja to ar šī uzņemuma konkurentu SIA “Evolution gaming” rādītājiem un izstrādaja priekšlikumus SIA “Eurolive Technologies” turpmākai attīstībai.

The topic of the diploma is „Analysis of financial position of SIA „Eurolive Technologies” and development perspectives”. Any company needs to make financial analysis if it wants to develop. The aim of the diploma is to evaluate SIA “Eurolive Technologies” financial position and make suggestions for the company. In the diploma author made assessment of financial position of SIA “Eurolive Technologies”, compared company’s concurrent SIA “Evolution gaming” ratios and made suggestions for SIA “Eurolive Technologies” further development.
Analysis of financial position of SIA “Eurolive Technologies” and development perspectives
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; maksātspēja; finansiālais stāvoklis; konkurence