Vadības informācijas sistēmas loma SIA "Livland" darba efektivitātes uzlabošanā - Aleksandrova, Evita (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba nosaukums ir „Vadības informācijas sistēmas loma SIA “ Livland” darba efektivitātes uzlabošanā”. Autore šo tēmu ir izvēlējusies, jo darbojas SIA „Livland” un strādā pie vadības informācijas sistēmas ieviešanas procesa. Maģistra darba mērķis ir izanalizējot un izvērtējot SIA “Livland” vadības informācijas sistēmu, formulēt vadības informācijas sistēmas lomu SIA “Livland” darbības efektivitātes uzlabošanā. Lai varētu sasniegt maģistra darba mērķi ir izvirzīti 6 uzdevumi. Maģistra darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā autore apraksta SIA „Livland” darbību, izskaidro uzņēmuma vīziju, politiku un analizē vadības informācijas sistēmas izvēles procesu. Otrajā nodaļā tiek izpētīts vadības informācijas sistēmas ieviešanas process SIA „Livland”. Pēdējā nodaļā autore formulē SIA „Livland” vadības informācijas sistēmas lomu SIA „Livland” darbības efektivitātes uzlabošanā. Darbā ietverti teorētiskie un praktiskie aspekti vadības un darbinieku attiecībās. Maģistra darbs sastāv no 78 lappusēm, 6 tabulām un 18 attēliem. Izmantotās literatūras un avotu skaits ir13.

The title of master work is “The role of management Information System increasing Work Efficiency in Livland Ltd.” Author works for Livland Ltd. and her work is connected with the introducing process of management information system, that’s why she has chosen this theme. The goal of master work is to define the role of management Information System for the improvement of Livland Ltd. work efficiency by analysing and evaluating Livland Ltd. management Information System. There are moved out 6 tasks to achieve the goal of master work. The master work consists of 3 chapters. In the first chapter author describes the business of Livland Ltd., explains the vision of the enterprise, policy and analyse the optional process of management Information System. In the second chapter there is researched the introducing process of Livland Ltd management information system. In the last chapter author defines the role of Livland Ltd management Information System for the improvement of Ltd Livland business efficiency. The work contains theoretical and practical aspects of the relations of management and employees. Master work consists of 78 pages, 6 tables and 18 pictures. The number of used literature and sources is 13.
The Role of Management Information System increasing Work Efficiency in LIVLAND Ltd
Keywords: Vadībzinātne