Informācijas sistēma dokumentu pārvaldei - Dubra, Ilona (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba ietvaros darba autore izstrādāja tīmekļa vietnes dokumentāciju, kas ietver sevī prasību specifikāciju, projektējumu, testēšanas dokumentāciju, konfigurācijas pārvaldību un darbietilpības novērtējumu. “Informācijas sistēma dokumentu pārvaldei” ir vietne, kas nodrošina lietotājiem iespēju apskatīt ierakstus. Administratoram ir iespēja, detalizēti apskatīt ierakstus, izveidot jaunus ierakstus, kā arī rediģēt tos un dzēst. Vietni ir iespējams lietot, izmantojot interneta pārlūkprogrammu datorā vai planšetdatorā. Lietotne izstrādāta, izmantojot Microsoft ASP.NET Core atvērtā koda tīmekļa ietvaru. Kvalifikācijas darba nosaukums angļu vālodā " Information system for document management ".

As part of the qualification work, the author developed website documentation, which includes requirements specification, design, test documentation, configuration management and workload assessment. The " Information system for document management " is a site that allows users to view records. Administrator have the possiblity to view the details of all records, to create new entries as well as edit and delete them. It is possible to use the website using a web browser on your computer or tablet. The application is developed using Microsoft ASP.NET Core open source web framework.
Information system for document management
Keywords: Datorzinātne; ASP.NET Core; Entity Framework; tīmekļa vietne; website