Feodālisma problēmas Baltijā - Latvijas Valsts universitāte. Seno un viduslaiku vēstures katedra (Latvijas Valsts universitāte, 1988)
Rakstu problemātika ir daudzveidīga un aptver visu feodālisma vēstures laikmetu Baltijā. Krājumā ietverti ari avotpētnieciska (par Sakša Gramatiķa "Gesta Danorum") un historiogrāfiska (par R.Viperu) rakstura darbi.
Проблемы феодализма в Прибалтике
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Feodālisms; Latvijas vēsture; Rīgas vēsture; Livonijas vēsture; Latvijas historiogrāfija; Vipers, Roberts; Sakša Gramatiķa "Gesta Danorum"